Rilana ontzorgt

Rilana, 47 en moeder van zoon Julius (14) en dochter Maxime (13), partner van Maurice, vrouwtje van honden Tommy & Saar en kat Lina, is sinds 2008 ondersteunend werkzaam bij Weidema Assurantiën. Ze is na vele zakelijke omzwervingen bij Weidema Assurantiën terecht gekomen en heeft als afgestudeerd bedrijfseconoom weinig affiniteit met verzekeringen, maar des te meer met mensen. Hierin heeft ze haar draai gevonden. Als ontzorger voor de verzekerden van Maurice, en alle andere mensen die zich hierdoor aangesproken voelen, om de steun en toeverlaat te zijn op de volgende vlakken :

Administratieve verwerking:  Daar waar Maurice alle benodigde kwalificaties heeft op gebied van verzekeringen, richt Rilana zich op een stuk administratieve verwerking. Heb je vragen over een nota of staat er een verkeerd adres op jouw polis? Dan mail je haar.

Marketing: Krijg je wel eens een blog van Weidema Assurantien of een verjaardagskaart met een onogelijk handschrift? Dan is de kans erg groot dat deze van Rilana afkomstig is. Ook alle andere marketing gerelateerde zaken binnen Weidema Assurantien zijn van haar hand.